Rea!

iFeather 152l Complete med 1880 foil

14900 kr

Beskrivning

iFeather 152l Complete med 1880 foils. 

Komplett paket med uppblåsbar bräda och set med 1880 flight attendand foils. Kan inte bli bättre och billigare att lära sig wingfoila med detta paket. Brädan har varit i vattnet 1 gång och har pumpats upp 3 ggr för visning så den är samma som ny. Resten av foilpaketet är lätt använt och har några märken av användning och påverkar bara utseendet. köp till vinge – Passa på nu på vår rea med kraftigt rabbaterade priser på v2 Reedin Superwing eller köp Superwing X som vi har till demopris.

Obs!  eftersom den är uppblåsbar så är det storleken som bestämmer mer om vad som passar dig inte som annars volymen.. Här skulle jag säga att personer som väger upp till 105 kg är den passande till att både börja vingfoila med och utveckla sig med till man kan gippa/vända/slå med på foilen.

Fördelar med Uppblåsbar är att den är lätt att ta med i bilen, på båten eller att lagra hemma. Den är mycket mer tålig  jämfört med hårda brädor.

Nackdelen är att den inte åker lika lätt i vattnet som en hård bräda och det blir liiite trögare att komma upp på foil än på en hård bräda, men det är marginellt, när man kommer upp på foilen är det knappt någon skillnad alls.