Rea!

Superwing X 5,2m Demo

7900 kr

Beskrivning

Superwing X 5,2m Demo vinge helt outstanding i kvalitet och prestanda, tänk skillnad på segelduken så fattar man hur mycket bättre denna x-ply duken är och det märks, jag med mina 95 kg har kört den i på Reedin Flight Attendant 1880 v1 foils i 5 m/s och även utan problem i 12-15 m/s med samma foils. Det är helt outstanding, finns säkert vingar som klarar samma vind men absolut inte med samma kontroll och känsla som Superwing X. -Finns ingen annan vinge som klarar det.

Vingen är också mycket mer tålig, jag hade otur och vingen tog i vinden och slog över på foilen inget hände blev inte ens ett märke, i en vanlig duk hade den lätt gått rakt igenom. Finns ingen annan segelduk på marknaden som klarar det. Hade det gått hål hade det bara blivit ett litet hål som jag hade tejpat igen med Gorilla tejp eller liknande. -Finns ingen annan vinge som klarar det.

Vingen tappar inte sin shape eftersom xply inte töjer sig vilket betyder att du har asmma känsla i vingen i vingens levnadslängd. -Finns ingen annan vinge som klarar det.