Rea!

iFeather Complete med Flight Att. 1880 v1 foils 75 cm Alu mast

16990 kr

iFeather 152l Complete med 1880 foils. 

Komplett paket med uppblåsbar bräda och set med 1880 flight attendand foils. Kan inte bli bättre och billigare att lära sig wingfoila med detta paket.

Fördelar med Uppblåsbar är att den är lätt att ta med i bilen, på båten eller att lagra hemma. Den är mycket mer tålig  jämfört med hårda brädor.

Nackdelen är att den inte åker lika lätt i vattnet som en hård bräda och det blir liiite trögare att komma upp på foil än på en hård bräda, men det är marginellt, när man kommer upp på foilen är det knappt någon skillnad alls.

Obs!  eftersom den är uppblåsbar så är det storleken som bestämmer mer om vad som passar dig inte som annars volymen.. Här skulle jag säga att personer som väger upp till 105 kg är den passande till att både börja vingfoila med och utveckla sig med till man kan gippa/vända/slå med på foilen.

 

OBS!! 1 EX KVAR!!!

Artikelnr: N/A Kategorier: , ,

Beskrivning

iFeather Complete with Flight Att. v1 1880 foil set 75 cm alu mast
Fun, light and strong.

iFeather is an amazingly fun board to ride. It packs a lot of flotation with minimal weight for a board that is both easy, forgiving, and maneuverable while being the most travel-friendly foil board. The inflatable construction makes it easy to pack down into a small package for people that travel a lot, have a small car, or limited storage space.

The inflated structure is extremely light, while our carbon mounting plate allows for maximum rigidity in the stance area and of the foil-to-board connection making IFeather a very fun board to ride.
The 6” thickness allows for the shortest board possible for the most fun when riding.

The inflated structure makes it extremely shock-resistant making it ideal to use from a boat.

https://www.reedinkites.com/pages/showcase-ifeather