SuperWing X

11490 kr13490 kr

Artikelnr: N/A Kategorier: , ,

Beskrivning

Superwing X  vinge med helt outstanding i kvalitet och prestanda, tänk skillnad på segelduken så fattar man hur mycket bättre denna X-ply duken är och det märks, jag med mina 95 kg har kört den i på Reedin Flight attendant 1880 v1 foils i 5 m/s och även utan problem i 12-15 m/s med samma foils. Det är helt outstanding, finns säkert vingar som klarar samma vind men absolut inte med samma kontroll och känsla som Superwing X. -Finns ingen annan vinge som klarar det.

Vingen är också mycket mer tålig, jag hade otur och vinden tog tag i vingen och slog över på foilen inget hände blev inte ens ett märke, i en vanlig duk hade den lätt gått rak igenom. Finns inget på marknaden som klarar det. Hade det gått hål hade det bara blivit ett litet hål som jag hade tejpat igen med Gorilla tejp eller liknande. -Finns ingen annan vinge som klarar det.

Vingen tappar inte sin shape eftersom xply inte töjer sig vilket betyder att du har samma känsla i vingen i vingens levnadslängd. -Finns ingen annan vinge som klarar det.

Fönstret är hyffsat stort -Finns ingen annan vinge som har det

När jag seglar med vingen neutral så drar den inte eller fladdrar, när jag seglar den är den helt tyst, när jag pumpar den tar den tag i vinden direkt och det blir lättare att ”känna vinden” Testa Superwing X innan ni köper något annat så ni vet vad ni missar

Winging will never be the same

https://www.reedinkites.com/pages/products-superwing-x