B5 Kiteskola / De Torres Kiteskola

Vi är i Getskär

Getskär boomar som kitespot norr om Göteborg. Det är långgrunt och ofta en bra vindriktning mot stranden samt en stor gräsmatta att sätta upp utrustningen på. Det är med andra ord en perfekt plats att lära sig kitesurfa!

Klicka här för pris

B5 Kiteskola / De Torres Kiteskola

Kiteinstruktör/kitelärare: Estoy De Torres

Efter 13 säsonger på den vindsäkra stranden Bulabog på Boracay i Filippinerna ger jag numera kitelektioner i Getskär på västkusten. Jag har hundratals dagar som instruktör bakom mig och såklart många fler på brädan. Jag har träffat alla sorters kiters och introducerat kitesurfing i alla åldrar mellan 9-74. Kurserna kommer alltid att genomföras på ett säkert sätt och jag bedömer din nivå allt eftersom du lär dig för att vi ska fokusera på rätt saker för just dig.

Kurserna hålls på engelska.

Reedin Kites

Vid köp av ny komplett kite utrustning drar vi av kitekursens pris på Utrustningen

*Gäller köp av valfri Reedin/Ozone Kite+Bar+Twintip inkl Straps+Pump Av senaste ej prissänkta modeller

Vi har våra kurser med nya kites från Reedin Kites. Det är en freeride kite som är perfekt att ha kitelektioner från start till de allra mest avancerade grejer man vill göra med en kite. Reedin kites startades 2020 av Kevin Langeree och Damian Giradin Kolla gärna in Kevin Langeree Vlogs där ser man vad en Big Air världsmästare kan göra med Supermodel. Din resa startar med oss i Getskär.

Reedin har den högsta kvaliteten och det är därför vi väljer att ha lektioner med Reedin Supermodel.

Om ni efter kursen vill köpa utrustning så kommer ni få mycket bra rabatter på alla märken vi säljer.

Grundkurs

Lär dig kitesurfa i 3 steg, 3 x 3 timmar. Dessa steg kan delas upp eller genomföras under samma dag. Säkerheten är det viktigaste och den genomsyrar hela utbildningen.

För dig som behöver ytterligare lektioner efter grundkursen, se privatlektioner

För att du ska få ut så mycket som möjligt ges kursen för endast 1-2 studenter åt gången. När ni är 2 personer förlänger vi lektionen med 1 timme utan extra kostnad.

Villkor för deltagande

Prova på

För dig som vill prova på kitesurfing och få känslan för vad kiten kan ge dig. Härifrån kan du såklart bygga vidare med grundkursen.

Villkor för deltagande

Privatlektioner

695 kr/h – inklusive utrustning / 495 kr/h – egen utrustning

Vill du ha tips och träning för att sätta ett nytt trick? Behöver du mer tid för att bygga på grundkursen? Eller var det länge sedan du satte igång och behöver en uppfräschning av kitekunskaperna? Då rekommenderar vi ett par privatlektioner med fullt fokus på just dig.

Villkor för deltagande